esti sörözések :)

2010.03.04. 11:25

Kedd este Érden összeültünk 3 volt osztálytársammal dumálni, sörözgetni egyet, de nem ám a szokásos módon, ahogy 3-5 éve csináltuk, hanem teljesen visszafogottan, mint ahogy a nagyokhoz illik. :) Az a jó, hogy sokkal jobban élveztem mint az "IHB bulikat"!

Tegnap pedig Kálmánnal ültünk ki röpizés után a Városmajorba, a hideg ellenére, és majd két órán át beszélgettünk.. mondjuk nem mindig volt értelmes a téma, de végülis hasznos volt. Született jópár elmélet, illetve a meglévőket kielemeztük, de részleteket inkább nem írom le ide. :P

Összességében mindkét este nagyon jó program volt, egyetlen hátránya (bár ez nem a sör hibája) hogy megint iszonyat keveseket aludtam, olyannyira, hogy a fáradt fejem miatt, egyesek már betegnek néznek. De nem vagyok az, mert úgyis minden fejben dől el. :)

Na szép napot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://lokilog.blog.hu/api/trackback/id/tr791808232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása